Consultantii sprijina clientii in perioade de turbulenta economica.Fondurile europene – o oportunitate

Atunci cand toate celelalte resurse scad, e momentul sa apelam la inteligenta. Iar inteligenta trebuie sa fie dublata de profesionalism si etica, a declarat domnul Mihai Svasta, presedintele Asociatiei Consultantilor in Management din Romania, AMCOR, in cadrul conferintei “Consultantii sprijina clientii in perioade de turbulenta economica.Fondurile europene – o oportunitate”, organizata de AMCOR in parteneriat cu Expert Consulting Timisoara.

Evenimentul a avut loc in sala de conferinte a Casei Adam Muller Guttenbrunn in data de 25 martie si a reunit reprezentanti a peste 100 de firme din regiunea de Vest a tarii.

Conferinta a abordat rolul consultantului in management in actualul contextul economic actual, modalitati de diminuare a impactului negativ al perioadei de turbulenta economica. Au fost prezentate, de asemenea, si oportunitatile oferite de fondurile europene si solutiile de cofinantare oferite de bancile comerciale.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management.

AMCOR reuneste astazi peste 85 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume  FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati: Raluca HaU, Manager AMCOR, telefon: +40 21 311.51.75, e-mail: ra[email protected].

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.