Agricultorul Felix va lua subventii europene de la un angajat al sau

Noul sef al APIA (Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura) este Daniel Constantin. Un om cu “o experienta de peste sase ani in ceea ce priveste integrarea europeana, constructia institutionala a APIA si accesarea fondurilor europene”, daca ar fi sa ne luam dupa cum il lauda subalternii pe site-ul institutiei.

Ce nu ati aflat insa este ca Daniel Constantin a lucrat in mass-media, pe la Antena 2, de unde a fost transferat la institutia aceasta unde imparte banii agricultorilor.

In afara de Antena, Constantin a mai lucrat la Logicons, firma care se ocupa de consultanta in domeniul agricol. Si la care actionar majoritar, cu peste 99%, este GRIVCO SA, firma familiei lui Voiculescu.

In plus, unul dintre clientii Logicons este Grivco Agro SRL, firma detinuta de Veronica Adina Zbranca, una si aceeasi cu Zbranca numita de Felix drept administrator la Logicons.

Motivul pentru care Daniel Constantin a ajuns sa fie numit capetenie peste APIA nu este insa legat doar de orgoliul si dorinta lui Felix de a avea sub control o institutie. Ci si pentru ca Voiculescu a devenit unul dintre cei mai mari agricultori ai patriei.

Mai exact, familia Voiculescu detine mai multe societati, toate cu activitate in domeniul agricol si toate beneficiare sau posibil beneficiare ale subventiilor agricole.

Mai multe detalii: www.catavencu.ro.

Sursa: Catavencu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.