Proiect european castigat de Prefectura Braila

Braila, instruire, fonduri europene, investitie, serviciu public

Proiectul se va derula pe parcursul a zece luni si vizeaza instruirea a 57 persoane din cadrul Prefecturii Braila, a 43 de persoane cu atributii in domeniul atragerii de fonduri europene si a 43 de persoane ale Unitatilor Administrativ Teritoriale din judetul Braila.

Persoanele care vor fi instruite al nivelul prefecturii au fost alese inclusiv din cele doua servicii publice comunitare subordonate, respectiv Serviciul Comunitar de Evidenta si Eliberare a Pasapoartelor Simple si Serviciul Comunitar Regimul Permiselor de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Domeniile de instruire care vor fi avute in vedere in cadrul acestui proiect sunt managementul de proiect, managementul strategic, managementul relatiilor cu clientii si acquis comunitar si legislatie armonizata. Proiectul va beneficia de finantare in valoare de 303.535 de lei din Fondul Social European.

Proiectul face parte din Programul “Imbunatatiri de structura si proces ale managementului ciclului de politici publice”, Domeniul Major de Interventie Imbunatatirea eficacitatii organizationale, Operatiunea Module de pregatire in domenii ca achizitiile publice, ECDL, limbi straine, dezvoltarea de proiecte, licitarea si managementul proiectelor.

Echipa care va implementa acest proiect este formata din asistent manager Carmen Soare, responsabil financiar Chiva Rogoz, responsabil activitati instruire Razvan Uratu si responsabil marketing si imagine Ioan Candea, coordonata de Iuliana Neagu, managerul proiectului.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.