Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice din judetul Buzau

infrastructura, POR, drumuri judetene, Buzau, turism

Valoarea totala a proiectului este de 24.890.287,55 Euro. La eveniment au mai participat directorul general al Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional, Gabriel Friptu, presedintele Consiliului Judetean Buzau, Victor Mocanu, si directorul de implementare in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, Jenica Craciun.

“Beneficiarii proiectului vor fi locuitorii comunelor Pietroasele, Merei, Monteoru, Vernesti, Hales, Ciuta, agentii economici din zona si turistii care vor vizita aceste frumoase imprejurimi. Totodata, dupa finalizarea lucrarilor, traficul de marfa si de pasageri se va desfasura intr-o maniera sigura si confortabila, in conditiile in care vizam reducerea emisiilor de dioxid de carbon” a declarat secretarul de stat Razvan Murgeanu.

Proiectul, initiat de Judetul Buzau in parteneriat cu Comuna Merei, va fi implementat pe durata a 27 de luni si are ca obiective specifice modernizarea infrastructurii regionale de transport rutier, prin reabilitarea a 57,89 km drumuri judetene din zona Pietroasele – Merei – Monteoru – Vernesti.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.