Discriminarea combatuta cu ajutorul fondurilor europene

discriminare, fonduri europene, FSE, PODCA, proiect

Valoarea totala a proiectului este de 833.400 lei, din care valoarea aferenta finantarii nerambursabile din Fondul Social European este de 708.390 lei (85%), valoarea aferenta finantarii nerambursabile din bugetul national este de 108.342 lei (13%), confinantarea eligibila a Consiliului Judetului Galati este 16.668 lei (2%), iar T.V.A. este de 158.346 lei. Durata proiectului: 17 luni.

Eveniment face parte din proiectul “O noua abordare strategica a judetului Galati”, finantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

“Se vor prezenta egalitatea de sanse din perspectiva Uniunii Europene, Strategia nationala in domeniul egalitatii de sanse, egalitatea de sanse pe piata muncii, egalitatea de sanse a femeilor in politica si in afaceri si proiecte de succes in domeniul egalitatii de sanse implementate la nivelul judetului Galati”, se precizeaza intr-un comunicat al Departamentului de Comunicare al Consiliului Judetului Galati.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.