Program banci in perioada sarbatorilor de Paste

Unitatile bancare vor fi inchise in zilele de Paste, respectiv pe 18, 19 si 20 aprilie 2009, cu exceptia institutiilor din mall-uri si hipermarket-uri.

BCR nu va avea deschise unitatile in prima si a doua zi de Paste, insa fac exceptie unitatile aflate in incinta Mall Plaza Bucuresti si Polus Mall Cluj-Napoca, care vor functiona dupa programul magazinelor mentionate.

BCR are orar normal in ziua de sambata, 18 aprilie, principalele unitati bancare fiind deschise intre orele 9.00 si 13.00.

Unitatile BRD vor fi inchise duminica, iar luni, 20 aprilie, vor fi deschise doar agentiile situate in centrele comerciale.

Raiffeisen Bank nu va avea program cu publicul in zilele de Paste, cu exceptia unitatilor din mall-uri si supermarket-uri. Sambata, 18 aprilie, acestea vor fi deschide in intervalul 8.00 – 16.00, iar luni, 20 aprilie, intre orele 8.00 si 22.00. In ziua de Paste vor fi inchise.

Unitatile OTP Bank vor fi inchise in zilele de Paste. Sambata agentiile din mall-uri isi vor desfasura activitatea conform programului centrelor comerciale.

Unitatile UniCredit Tiriac Bank vor fi deschise in zilele de 19 si 20 aprilie doar agentiile din Metro.

CEC Bank, Bancpost si Volksbank au anuntat ca unitatile bancii nu vor avea program cu publicul in intervalul 18 – 20 aprilie.

Piraeus Bank va avea inchise sucursalele sambata, duminica si luni, exceptie vor face in ziua de sambata sucursalele Afumati si Unirea Splai din Bucuresti.

Sursa: Mondonews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.