Ministerul IMM-urilor beneficiaza de 9 milioane de lei – finantare nerambursabila

finantare nerambursabila, IMM, PO DCA, planificare strategica

Astfel, MIMMCMA a obtinut finantarea nerambursabila, din Fondul Social European, pentu proiectul “Elaborarea strategiei guvernamentale pentru imbunatatirea si dezvoltarea mediului de afaceri”, in valoare de 3 milioane de lei.

Proiectul va fi implementat pe o perioada de un an, iar din valoarea totala eligibila, finantarea nerambursabila este de 2,5 milioane de lei, si se realizeaza prin Programul Operational – Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PODCA). Constributia ministerului este de 456,6 mii lei.

Scopul principal al proiectului presupune derularea unor activitati care sa contribuie la imbunatatirea mediului de afaceri din tara noastra, printr-un efort de planificare strategica, care sa permita o abordare coerenta a acestui proces, precum si imbunatatirea capacitatii MIMMCMA de planificare strategica, de analiza, evaluare si monotorizare, prin crearea unei metodologii specifice de monitorizare si evaluare a Strategiei de imbunatatire a mediului de afaceri din Romania.

Pentru proiectul “Intarirea capacitatii institutionale de management a reformei privind imbunatatirea mediului de afaceri din Romania”, ministerul IMM-urilor a obtinut o finantare nerambursabila de 3,8 milioane de lei prin PO DCA, iar contributia se ridica la 675,68 mii lei.

Mai multe detalii: www.bursa.ro.

Sursa: Bursa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.