Proiecte finantate prin Regio pentru dezvoltarea judetului Neamt

Neamt

Proiectul “Modernizarea, extinderea si dotarea centrului social “Impreuna” isi propune modernizarea, extinderea si dotarea cu echipamente a Centrului social “Impreuna”, cresterea eficientei energetice la nivelul Centrului prin izolare termica si imbunatatirea conditiilor de acces la serviciile sociale ale persoanelor defavorizate la nivelul municipiului Piatra Neamt.

Valoarea totala a acestuia este de 3.764.656,64 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile alocate este de 2.945.370,40 lei (98% din valoarea totala eligibila a proiectului).

Proiectul Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 208G km30+238-56+998 Hanu Ancutei – Girov, judetul Neamt isi propune imbunatatirea conditiilor de trafic prin reabilitarea si modernizarea a 27 km de drum judetean si reabilitarea si dezvoltarea infrastructurii generale prin imbunatatirea accesibilitatii si mobilitatii populatiei, turistilor, bunurilor si serviciilor in zona.

Valoarea totala a acestuia este de 30.127.411,77 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile alocate este de 23.736.520,11 lei (98% din valoarea totala eligibila a proiectului).

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.