BCR va lansa programul de consultanta financiara Ghidul banilor tai

Au raspuns la invitatia organizatorilor de a discuta despre cele mai noi produse financiar-bancare oferite de BCR viceprimarul Virgil Popa, prefectul Constantin Trihenea, Ioan Banciu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Sibiu, si Mircea Cazan, deputat PNL, oameni de afaceri, jurnalisti si clienti BCR.

Gabriela Vranceanu Firea, director general “Saptamana Financiara”, i-a indemnat pe cei prezenti sa afle de la reprezentantii BCR care sunt cele mai bune solutii de administrare a banilor.

“Un astfel de program, destinat sa iti ofere cele mai bune solutii pentru administrarea banilor tai, este binevenit in aceasta perioada. Consilierul BCR va poate fi cel mai bun sfetnic. Profitati de aceasta oferta!”, a declarat Gabriela Vranceanu Firea. Contextul actual financiar-bancar impunea un astfel de program interactiv de informare si educare a publicului, a apreciat Roman Kracik, director regional Retail.

“Intentia noastra este aceea de a-i consilia pe oamenii din diferite orase ale tarii, oferindu-le expertiza bancara si raspunsuri la intrebari, in functie de nevoile identificate ale fiecaruia dintre ei. Cu totii trebuie sa stim ca e nevoie de responsabilitate pentru realizarea bugetului familiei”, a declarat Kracik.

De aceea, BCR va lansa programul de consultanta financiara “Ghidul banilor tai”, prin care clientii beneficiaza gratuit de sprijin pentru gasirea celor mai bune solutii de administrare a propriilor bani.

In acest context, Cristian Mititelu, director executiv Directia Dezvoltare Afaceri si Produse Retail, a declarat: “Cu sprijinul consilierilor nostri din fiecare sucursala, clientii isi vor putea construi un buget al familiei, vor afla cum isi pot gestiona obligatiile lunare si vor primi sfaturi pentru rezolvarea nevoilor imediate”. Tema principala lansata in discutie la Sibiu a vizat “Nevoile de locuinta, timp si convenienta ale cetatenilor”.

Mai multe detalii:

” target=”_blank” rel =”nofollow”>www.financiarul.com.

Sursa: Financiarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.