52 de proiecte admise in Programul “E-crestere!”

proiect, program E-crestere!, evaluare, selectie, finantare nerambursabila

Din cele 285 de proiecte depuse, 279 au fost depuse la termen si au intrat in sesiunea de evaluare, 6 proiecte au fost depuse dupa termenul limita.

Din cele 279 de proiecte care au intrat in prima etapa a evaluarii – Evaluarea conformitatii administrative si indeplinirii conditiilor de eligibilitate, 106 proiecte s-au calificat pentru etapa urmatoare – Evaluarea tehnica, iar 173 au fost respinse.

In urma Evaluarii tehnice, din cele 106 proiecte, 52 de proiecte au fost declarate admise, intrunind un coeficient de succes de peste 0,700, iar 54 au fost declarate respinse, clasandu-se sub pragul minim al coeficientul de succes.

Rezultatele procesului de evaluare pot fi descarcate aici.

Pentru a putea fi luate in considerare si solutionate, eventualele contestatii se vor depune in scris, la registratura MCSI, pana la data de 17 iunie 2009 (data registraturii!) si vor purta urmatoarea mentiune:

“In atentia Unitatii de Implementare a Proiectului “Economia bazata pe Cunoastere” Programul de Finantare Nerambursabila “E-crestere!”

Beneficiarii solicitarilor declarate castigatoare vor fi invitati in maximum 30 de zile la sediul UMP-MCSI pentru semnarea Contractului de Finantare Standard si a tuturor anexelor sale.

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.