Sunt bani în agricultură?

sau în dezvoltare rurală? Aşa se pare, deoarece de câteva zile este accesibil pagina web cu toate beneficiarii subvenţiilor primite pe suprafaţă, o pagină pe care putem căuta după nume, judeţ, etc.

Este un lucru foarte important, deoarece Politica Agricolă Comună este pe cale să se modernizeze, dar sigur va suferi modificări majore după 2013. Întălnirea informală a miniştrilor de la Brno a avut ca temă principală simplificarea plăţilor, iar noi încă aşteptăm banii de anul trecut. Din păcate pănă învăţăm ţăranii noştrii despre banii europeni ori se schimbă total sistemul, ori nu vom mai avea ţărani.

Cei mai mari ale agriculturii au primit multe milioane de euro, cu toate că sumele enumerate de revista Capital şi cele de pe sit-ul ministerului nu sunt în concordanţă.

About Pal Peter

Ma ocup de protectia mediului si de dezvoltare rurala durabila. Sunt doctorand la universitatea din Godollo si colaborator al asociatiei AGORA – Grup de Lucru pentru Dezvoltare Durabila.

2 thoughts on “Sunt bani în agricultură?”

  1. palpeter spune:

    buna,
    pentru ciupercarie sunt finantari, trebuie sa va duceti la APDRP judetean si sa cereti formularele. De obicei cei de agentia de plati va ajuta si in probleme administrative legate de proiect.
    succes

  2. nicoleta spune:

    pot sa primesc fonduri ue pentru o ciupercarie?cum sa procedez am540mp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.