Finantari locale pentru programe cultural-sportive

incepand de luni, 3 noiembrie, la Primaria Municipiului Timisoara vor fi preluate cererile de finantare a programelor cultural-sportive pe anul 2004.

Persoanele juridice – institutii, asociatii si fundatii, organizatii neguvernamentale – vor depune cererile, insotite de toate documentele aferente, la cam. 13 a Primariei Municipiului Timisoara (Biroul de Evidenta si Circulatie a Documentelor), pentru Biroul Relatii Publice.

Termenul limita de depunere a cererilor este 19 decembrie 2003. Cererile incomplete vor fi returnate, in vederea completarii, iar cele depuse dupa termenul mentionat nu vor fi luate in considerare.

Depunerea actelor justificative de cheltuieli, insotite de un raport financiar si profesional referitor la actiunea desfasurata, se va face la Primarie, dupa 60 de zile de la incheierea manifestarii.

Organizatorul actiunii este obligat sa mentioneze Consiliul Local al Municipiului Timisoara in calitate de coorganizator in toate materialele publicitare ale actiunii.

Informatii suplimentare se pot obtine la Biroul Relatii Publice al Primariei Timisoara, la numerele de telefon 0256/204.886 sau 0256/408.440 – persoana de contact: Adrian Schiffbeck.

Formularul cererii de finantare se poate obtine la Primarie sau, in varianta electronica, de la AID-ONG, la adresa [email protected] sau www.aid-ong.ro.

Sursa: , AID-ONG, 3 noiembrie 2003

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.