Misiune economica britanica in Romania

In perioada 10-14 noiembrie, o misiune comerciala britanica va sosi in Romania. Reprezentanti din 16 companii britanice, sub coordonarea Camerei de Comert si Industrie Londra (CCIL), viziteaza Romania in vederea identificarii de oportunitati de afaceri pe piata romaneasca. Aceasta misiune urmeaza conferintei “Despre afaceri in Romania”, sponsorizata de CCIL, desfasurata la finele lunii octombrie, la care au participat peste 80 de firme interesate de evolutiile economice de pe piata romaneasca.

“Camera de Comert din Londra viziteaza regulat Romania, iar interesul britanic pentru aceasta piata continua sa creasca, ca dovada, aceasta misiune care vine la Bucuresti este cea mai mare de pana acum”, declara Annabel Fogden, organizator al misiunii, director executiv al Diviziei Comert International a CCIL.

Pentru prima jumatate a anului 2003, exporturile Marii Britanii catre Romania au continuat sa creasca, ajungand la 228 milioane de lire sterline, comparativ spre exemplu cu 251 milioane pentru Indonesia si 259 milioane lire sterline – Thailanda, imbunatatind pozitia Romaniei, care a devenit a 41-a piata de export pentru marfurile britanice.

Sursa: www.adevarulonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.