Ministrul Muncii lanseaza primele trei proiecte strategice ale ANOFM finantate din Fondul Social European in cadrul POSDRU

POS DRU, proiecte strategice, FSE, lansare, implementare, ANOFM

Proiectul SCOR – Sanse pentru comunitatea rurala are ca obiectiv general constientizarea populatiei din mediul rural cu privire la oportunitatile de demarare a unei activitati independente si dezvoltarea competentelor si abilitatilor antreprenoriale.

Proiectul PROSELF – Promovarea serviciilor de tip self-service isi propune modernizarea si flexibilizarea sistemului de furnizare a serviciilor publice de ocupare prin infiintarea a 47 de centre de self-service in agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca.

Proiectul SCOP – Specializarea Consilierilor de Orientare Profesionala isi propune consolidarea si modernizarea sistemului de formare profesionala a personalului Serviciului Public de Ocupare prin oferirea de servicii eficiente, la un standard inalt de calitate, adaptate cerintelor si asteptarilor mereu in schimbare ale clientilor.

Evenimentul va avea loc la sediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, din strada Avalansei nr. 20-22, sector 4, Bucuresti, Sala de Conferinte, etajul II.

Lansarea va avea loc in cadrul unei conferinte de presa la care vor participa: domnul Silviu Bian, presedinte ANOFM, domnul Dumitru Costin, presedinte BNS, doamna Luminita Danes, manager proiect si reprezentatii institutiilor implicate in implementarea proiectelor.

Sursa: , Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.