MTS: Patru contracte au fost atribuite in urma unor proceduri de achizitii

Patru contracte in valoare de 875.000 euro pentru servicii de cazare si servire a mancarii au fost atribuite in urma unor proceduri de achizitii legale, informeaza Ministerul Tineretului si Sportului.

“Cele patru contracte au fost atribuite in urma unor proceduri de achizitii legale, conform Anexei 2B din OUG 34/2006, si se refera la Programul “Tabere Studentesti” este unul dintre programele de traditie, care se desfasoara anual, exclusiv pentru studenti.

Potrivit art. 16 din OUG 34/2006, pentru sume care depasesc 125.000 de euro fara TVA pentru un contract, autoritatea contractanta are doar obligatia de a intocmi un caiet de sarcini si, in termen de 48 de zile de la atribuirea contractelor, este necesara publicarea in SEAP a unui anunt de atribuire.

Pentru atribuire, a fost publicat in data de 1 iunie 2009 un anunt oficial pe site-ul MTS, care contine o invitatie publica, destinata tuturor ofertantilor care au locatiile in zonele specificate, respectiv la mare si la munte. Invitatia a fost insotita de “documentatia aferenta”, se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, iar factorii de evaluare au fost detaliati in documentatia publicata pe site-ul MTS.

In urma deschiderii ofertelor, pe 9 iunie 2009, s-a constatat faptul ca numarul de locuri ofertate nu acoperea in totalitate numarul de locuri solicitate. Din acest motiv MTS s-a adresat atat RAAPPS, cat si SRP Sinaia pentru completarea numarului de locuri, precizeaza MTS.

Mai multe detalii: www.capitalul.ro

Sursa: Capitalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.