Doua proceduri de licitatie deschisa organizate de Regionala de Transport Feroviar de Calatori Galati

SNTFC CFR Calatori SA, prin Regionala de Transport Feroviar de Calatori Galati organizeaza in luna august 2009, la sediul regionalei, doua proceduri de licitatie deschisa, dupa cum urmeaza:

– La data de 10 august 2009, are loc licitatia deschisa in vederea atriburii contractului de servicii, ce are ca obiect “Elaborare proiect tehnic, caiet de sarcini, detalii de executie pentru lucrarea – Amenajare hale lungi destinate mentenantei si remizarii ramelor electrice – Revizia Vagoane Galati”.

Acest contract de achizitie publica are durata de:

– 10 zile calendaristice pentru executia documentatiei de obtinere a certificatului de urbanism;

– 40 zile calendaristice de la data la care beneficiarul pune la dispozitia prestatorului certificatul de urbanism pentru executia proiectului tehnic, a caietului de sarcini, detaliile de executie si documentatia pentru eliberarea autorizatiei de constructie.

Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, iar valoarea estimata a contractului este de 114.000 lei.

Data limita pentru depunerea ofertelor este 10 august 2009, ora 10:00, ofertele urmand a fi deschise in aceeasi zi la ora 11:00.

Anuntul a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) la data de 22 iulie 2009, cu numarul 82934.

– La data de 12 august 2009, are loc licitatia deschisa in vederea atriburii contractului de lucrari, avand ca obiect “Reabilitarea termica cladire dormitor Marasesti”. Contractul de achizitie publica are durata de 30 zile, de la data semnarii procesului verbal de predare a amplasamentului.

Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut, iar valoarea estimata a acestuia este de 125.917,79 lei.

Data limita pentru depunerea ofertelor este 12 august 2009, ora 10:00, ofertele urmand a fi deschise in aceeasi zi, la ora 11:00.

Anuntul de participare pentru aceasta procedura de achizitie publica a fost publicat in SEAP, la data de 22 iulie 2009 cu numarul 82953.

Informatii suplimentare pentru ambele proceduri sunt disponibile la sediul RTFC Galati, Str. Domneasca nr. 51, Birou Achizitii, telefon/ fax: 0236/415.985.

Sursa: Ministerul Transporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.