Bani europeni pentru somerii bihoreni

AJOFM Bihor, fonduri nerambursabile, proiect, finantare externa

Investitia vine ca urmare a proiectului “Asigurarea managementului calitatii serviciului public de ocupare la standarde europene – CALISPO”.

Proiectul, in care Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bihor este parte activa, va fi deschis oficial joi, 30 iulie, de la orele 9.00, la Hotel Dacia Continental. Din valoarea totala a proiectului, 592.239 lei vin din partea Uniunii Europene, ca asistenta financiara nerambursabila.

Prima finantare externa

AJOFM Bihor are ca parteneri agentiile din Harghita si din Giurgiu. Proiectul se desfasoara pe o perioada de 16 luni si vizeaza cresterea eficientei si eficacitatii serviciilor furnizate de cele trei agentii partenere, prin coordonarea si conducerea intregii activitati a organizatiilor in mod sistematic si planificat, orientat spre solutionarea rapida si eficienta a solicitarilor clientilor.

“Acest proiect reprezinta prima finantare externa pe care am atras-o si privim cu maxima seriozitate utilizarea fondurilor. Dispunem de specialisti dar prin implementarea managementului calitatii vom putea raspunde cu si mai multa eficienta beneficiarilor serviciilor noastre. Daca acest proiect va fi un succes, vom sti la finalul implementarii lui cand vom putea evalua cat de benefice sunt schimbarile operate, iar acest lucru va fi posibil doar prin intermediul clientilor nostri”, spune Dorel Draghici, manager de proiect ?i director coordonator al AJOFM Bihor.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.