Finantare de 20 de milioane de euro pentru infrastructura din judetul Olt

Finantare, infrastructura, judetul Olt, contract, investitii, drumuri

Potrivit sefului Directiei de Integrare Europeana din cadrul Consiliului Judetean Olt, Dana Lungu, in urmatoarea luna CJ Olt va semna cu Agentia de Dezvoltare Regionala S-V Oltenia trei contracte, pentru reabilitarea centrelor de ingrijire si asistenta din Slatina si Cezieni si modernizarea ambulatoriului Spitalului Judetean Slatina, cu o valoare totala de sase milioane de euro.

Dana Lungu a precizat ca CJ va mai semna, pana la sfarsitul acestui an, inca patru proiecte, doua pentru reabilitarea unor drumuri judetene cu valoare totala de 11,5 milioane de euro si alte doua pentru modernizarea unor scoli speciale si pentru crearea unei burse de cereale la Corabia.

De la inceputul anului si pana in prezent au fost semnate doua contracte, in valoare de aproximativ 7 milioane de euro, pentru reabilitarea unor drumuri judetene de la limitele judetului Olt cu judetele Dolj si Valcea.

Deocamdata lucrarile de reabilitare a drumurilor in cauza – DJ 648 si DJ 604 – nu au inceput, fiind in derulare procesul de desemnare a castigatorilor licitatiilor pentru executia lucrarilor. In cazul in care nu vor fi contestatii dupa desemnarea castigatorilor lucrarile la aceste drumuri ar putea incepe in septembrie, dar eventuale contestatii ar putea amana pana anul viitor executia lucrarilor.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.