Invitatie la seminariile din Cluj-Napoca si Oradea-dedicate Achizitiilor Publice

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in parteneriat cu TAIEX si Institutul Regional pentru Cercetare, Educatie si Transfer Tehnologic (IRCETT) va invita sa va inscrieti pentru unul dintre cele doua seminarii dedicate Achizitiilor Publice.

Aceste seminarii au fost organizate datorita interesului extrem de mare aratat de dvs. pentru acest subiect.

Destinate in mod special reprezentantilor autoritatilor publice si mediului privat, seminariile vor fi organizate in Cluj-Napoca, respectiv Oradea.

Numarul maxim de participanti pentru fiecare seminar este 70 persoane, maxim 3 de la fiecare institutie/autoritate publica/ organizatie.

Pentru seminarul din Cluj-Napoca (cod eveniment RTP 34172), din perioada 22-23 septembrie 2009, vor fi acceptati participanti din judetele Cluj, Salaj si Bistrita-Nasaud.

La seminarul din Oradea (cod eveniment RTP 34173), din perioada 24-25 septembrie 2009, invitam participantii din judetele Bihor, Satu Mare si Maramures.

Mai jos, puteti descarca documentele aferente celor doua seminarii.

Data limita pana la care vom accepta inscrieri este 25 august 2009.

Va rugam sa completati cu foarte mare atentie campurile din formularele de participare, si mai ales adresa de e-mail. Pe aceasta adresa veti primi datele privind locatia exact a evenimentului, precum si confirmarea participarii dvs.

Documente:

Documente seminar TAIEX Bihor

Documente seminar TAIEX Cluj

Sursa: ADR Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.