AMCOR si BAS Romania organizeaza Conferinta Regionala de Consultanta Constanta 2010

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, in parteneriat cu Business Advisory Services Programme (BAS Romania), organizeaza in data de 1 iulie, ora 10, la hotelul IAKI Mamaia (sala Madrid), conferinta Consultanta in management, sprijin pentru organizatii.


Participarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile.


Conferinta isi propune sa ofere participantilor informatii utile privind selectarea specialistilor si utilizarea serviciilor de consultanta in management, despre consultanta in managementul proiectelor, managementul crizei, gestionarea asteptarilor si a relatiei beneficiarilor acestui tip de servicii cu consultantii in management.


Reprezentantii programului BAS Romania vor prezenta stadiul implicarii programului in dezvoltarea pietei de consultanta din Romania (perioada 2006-2010), iar reprezentantii programului BAS Moldova vor prezenta proiecte de consultanta de succes din domeniul turismului.


Conferinta va fi succedata de o sesiune de networking, lunch si o sesiune de discutii intre reprezentantii AMCOR si reprezentantii programelor BAS Romania si BAS Moldova.


Agenda evenimentului si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul AMCOR, www.amcor.ro.


Despre AMCOR


AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei si trainingului in management. AMCOR reuneste astazi peste 75 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.


Asociatia este membru in structurile europene si globale ale profesiei, si anume, FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta, si ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management. La nivel national, AMCOR reprezinta
organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.


Despre BAS Romania


Programul de finantare a consultantei in afaceri (BAS) este administrat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si implementat in 22 de tari din Europa si Asia Centrala. in Romania, Programul BAS a fost infiintat in 2006, fiind finantat de Ministerul Federal de Finante al Austriei.


Scopul Programului este de a incuraja societatile private mici si mijlocii in utilizarea consultantei in afaceri si de a sublinia, in acelasi timp, importanta si beneficiile utilizarii serviciilor de consultanta pentru cresterea competitivitatii si dezvoltarea durabila a afacerilor in sectorul privat.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HaU, Manager AMCOR

Telefon: +40 21 311.51.75

Email: [email protected]

www.amcor.ro

Sursa: AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.