Proiect de un milion de euro pentru Consiliul Judetean Neamt

Proiect, Consiliul Judetean Neamt, contract de finantare, sistem informatic integrat

Proiectul, al carui valoare este de un milion de euro, are ca obiectiv crearea unui sistem informatic integrat, care sa puna la dispozitia cetatenilor, a mediului de afaceri, a institutiilor subordonate si a administratiilor publice locale, servicii publice on-line care sa conduca la eficientizarea activitatilor interne.

“Implementarea acestui proiect va facilita accesul cetatenilor, al exponentilor mediului de afaceri si al institutiilor administratiei publice, la serviciile furnizate de Consiliul Judetean Neamt. Astfel, vor creste gradul de informare a oamenilor, calitatea serviciilor oferite si vizibilitatea activitatilor desfasurate de Consiliul Judetean Neamt”, a declarat Vasile Pruteanu, presedintele CJ Neamt.

Sistemul informatic va indeplini o serie de functionalitati, printre care emiterea de licente de transport, a certificatelor de urbanism, solicitarea drepturilor persoanelor cu handicap, inregistrarea de petitii si reclamatii, deschiderea de credite bugetare, urmarirea executiei bugetare, participarea la dezbateri privind propunerile de hotarari ale Consiliului Judetean sau publicarea informatiilor de interes public.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.