Licitatia publica pentru atribuirea dreptului de gestionare a faunei din fondurile cinegetice a fost amanata

In ziua de 6 octombrie a.c. s-au intrunit membrii comisiei constituite prin Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 188/2009 in vederea organizarea licitatiei publice pentru atribuirea dreptului de gestionare a faunei din fondurilor cinegetice nr. 27 Micesti din judetul Arges, nr. 1 Motru Sec din judetul Gorj, nr. 49 Vadu Veja, nr. 26 Nemtisor, nr. 13 Damuc, nr. 20 Galu din judetul Neamt, nr. 44 Cacica, nr. 46 Berchisesti din judetul Suceava.

Astfel, au fost prezenti la intrunire COSMIN ViLNOIU – consilier in cadrul Serviciului fond cinegetic, MARIUS CIOBANU – consilier juridic in cadrul Directiei Politici si Strategii in Silvicultura, EDUARD RADU – consilier in cadrul Directiei Generale Buget Finante si Fonduri Europene.

Avand in vedere absenta din motive obiective a presedintelui comisiei, domnul Ilie Mihalache, membrii comisiei de licitatie au constatat ca nu sunt indeplinite prevederile art. 8 alin. (5) din Regulamentul aprobat prin Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 218/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, potrivit carora “hotararile comisiei de atribuire a faunei cinegetice din cuprinsul fondurilor cinegetice se iau […] doar cu prezenta obligatorie a presedintelui”.

Prin urmare, s-a decis amanarea licitatiei publice din 06.10.2009 pana la o data care va fi ulterior stabilita de catre administrator si afisata pe site-ul MAPDR.

Toate asociatiile participante isi pastreaza in continuare drepturile si obligatiile stabilite prin procesul – verbal nr. 254167/30.09.2009, incheiat cu ocazia analizarii dosarelor de licitatie.

Sursa: Ministerul Agriculturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.