Banci preferate de IMM-uri

Bankingnews.ro a realizat un top al celor mai bune banci pe segmentul produselor si serviciilor adresate IMM-urilor, pe baza a 1.037 de voturi exprimate de cititorii sai in cadrul unui sondaj postat pe site.

Potrivit studiului, cea mai bine vazuta banca pentru IMM-uri este Banca Transilvania, care a fost nominalizata in aceasta postura de o treime dintre votanti.

Institutia de credit de la Cluj a lansat in 2006 patru produse destinate IMM-urilor si identificandu-se cu un “zin” al micilor intreprinzatori gata sa le satisfaca orice dorinta. Finansbank a obtinut locul doi.

Pozitia a treia si-o impart trei institutii de credit, care au obtinut cate 8 procente din partea celor care au participat la cercetare. Cele trei banci – BRD, Bancpost si CEC – au lansat anul trecut pachete de produse si servicii interesante pentru micii intreprinzatori.

BCR, liderul sistemului bancar din Romania, ocupa locul 4 (cu 7% din voturile exprimate) in topul celor mai bune banci pentru IMM-uri, in timp ce Raiffeisen Bank (5%) si Volksbank (4%) si-au adjudecat pozitia a cincea, respectiv a sasea.

Sursa: Cotidianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.