40.000 euro de la UE pentru sediul unei firme de consultanta

Firma F.M. Management Consultancy din Bucuresti care ofera servicii de consultanta si care anul trecut a rulat afaceri de peste 371.000 de euro, are in derulare un proiect de modernizare a sediului, achizitie de echipamente IT, birotica si editarea de pliante si brosuri de promovare pentru care va primi fonduri nerambursabile de 40.000 de euro de la UE.

Proiectul “Cresterea calitatii serviciilor prestate clientilor prin modernizarea FMMC” are o valoare totala de 77.000 de euro si o perioada de implementare de un an.

“Am achizitionat un spatiu nou pentru sediul firmei cu 120.000 de euro din surse proprii. Apoi a trebuit sa achizitionam echipamente, sa dotam sediul. Stiam ca se pot lua fonduri prin Programul Operational Regional (POR), «Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor» si am vazut o oportunitate in a ne finaliza investitia”, spune Madalin Ionita, directorul general al firmei.

Dosarul de finantare a fost depus la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI) anul trecut in iunie si, dupa ce a primit aprobarea de finantare in iunie anul acesta, urmeaza sa fie finalizat la jumatatea lui 2010.

“Am luat in calcul si criza. Nu mai pot sa indeplinesc parametrii din proiect pe care i-am stabilit anul trecut. Nu mai pot sa cresc cifra de afaceri cu 30% cum estimam, dar o crestere de 5-10% vom avea”, mai spune directorul F.M. Management Consultancy.

Mai multe detalii: www.zf.ro.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.