Investitie de peste opt milioane euro pentru reabilitarea unui drum judetean din Prahova

Prahova, investitie, POR, infrastructura, proiect, fonduri europene

Drumul care va fi reabilitat prin acest proiect este finantat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa Prioritara 2. Valoarea totala a proiectului este de peste 10 milioane euro, dintre care costurile eligibile totale se ridica la 8,5 milioane euro.

Drumul judetean DJ 101 G are o lungime de 24 kilometri pe teritoriul judetului Prahova si alti sase kilometri in judetul Dambovita. La deschiderea oficiala a lucrarilor, care s-a desfasurat la iesirea din comuna prahoveana Sirna, la granita cu judetul Dambovita, au participat presedintii celor doua consilii judetene: Mircea Cosma, respectiv Florin Popescu.

Mircea Cosma a declarat ca proiectul finantat din fonduri europene este unul dintre cele sase proiecte comune ale celor doua consilii judetene, care vizeaza drumuri de legatura.

‘Dezvoltarea economica si industriala se va produce de-a lungul unor cai de comunicatii foarte bune si va conduce si la dezvoltarea turismului’, a mai precizat Cosma.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu a apreciat buna colaborare dintre cele doua administratii judetene si a anuntat ca urmatorul proiect comun vizeaza dezvoltarea turismului in Muntii Bucegi, prin extinderea domeniului schiabil din aceasta zona.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.