Libra Bank a lansat Creditul Dinamic pentru IMM-uri

creditul DINAMIC, IMM, Libra Bank, capital circulant, finantare

Noua oferta de finantare a fost creata special pentru a-i ajuta pe intreprinzatori sa asigure continuitatea resurselor lor financiare in conditiile actualei crize economice.

Creditul Dinamic este o limita globala de finantare pentru plata datoriilor curente sau restante catre furnizori si stat si pentru deschiderea de acreditive si emiterea de scrisori de garantie bancara.

Prin contractarea unui Credit Dinamic, intreprinzatorii au flexibilitate maxima in alegerea garantiilor, constand in stocuri de marfa, utilaje, flota auto, ipoteci si in plus, beneficiaza de lichiditati in baza documentelor in curs de incasare.

De asemenea, pentru Creditul Dinamic nu exista un plafon minim sau maxim, valoarea imprumutului fiind stabilita in functie de performanta firmei solicitante.

Oana Stoenescu, directorul Diviziei Corporate Banking de la Libra Bank declara: “Creditele pentru finantarea capitalului circulant, precum Creditul Dinamic, sunt pentru unele firme seva din care se alimenteaza pentru a-si continua activitatea, iar Libra Bank este pregatita in contextul actual sa vina in intampinarea nevoilor lor de finantare.”

Documente:
Fisa creditului

Sursa: Libra Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.