Cursuri de instruire profesionala pentru angajatii Consiliului Judetean Calarasi

CJ Calarasi, cursuri, instruire, FSE, PODCA, finantare europeana

Consiliul Judetean Calarasi implementeaza pe o perioada de un an, proiectul “Formare personalizata pentru o administratie publica moderna”, finantat prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative – Fondul Social European.

“Programul de instruire propus este conceput astfel incat sa acopere nevoile specifice de pregatire ale personalului”, a spus directorul Directiei de Integrare Europeana, Daniel Stefan. Pentru personalul executiv, programul de pregatire consta in 16 cursuri de instruire, din care 10 cursuri vizeaza imbunatatirea abilitatilor specifice posturilor ocupate, iar 6 cursuri vor dezvolta competente comune.

De asemenea, analiza nevoilor de instruire a evidentiat necesitatea imbunatatirii comunicarii dintre departamentele institutiei si intaririi relatiilor de colaborare intre compartimente. Din aceasta perspectiva, se va organiza o sesiune de teambuilding cu intreg personalul Consiliului Judetean.

Date fiind atributiile specifice ale personalului de conducere al Consiliului Judetean, va fi organizat un program specific de instruire, care va include 7 cursuri de pregatire. Valoarea totala eligibila a proiectului este de 1.312.972,35 lei, din care cofinantarea din partea beneficiarului de 2%.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.