Se suspenda depunerea cererilor de finantare in Regiunea Vest, in cadrul domeniului de interventie 3.4

ADR Vest, suspendare, POR, domeniul 3.4, proiecte, finantare

locarea financiara pentru acest domeniu major de interventie pentru Regiunea de Dezvoltare Vest este de 28,87 milioane euro, iar valoarea solicitata a celor 44 proiecte deja depuse si aflate in procesul de evaluare este de 92,39 milioane euro (echivalentul a 389,6 milioane lei).

Astfel, valoarea solicitata a celor 44 proiecte depuse depaseste cu 63,52 milioane euro valoarea alocata, respectiv cu 220,02%. Precizam faptul ca s-a folosit rata de schimb de 1 euro=4,2170 lei (curs infoeuro pentru luna septembrie).

Toate cererile de finantare depuse in Regiunea Vest, in cadrul domeniului major de interventie 3.4, pana la data de 26 noiembrie 2009, ora 12:00, vor fi evaluate conform procedurii si vor fi incluse intr-o lista de rezerva.

Proiectele respective vor putea fi finantate in conditiile in care se disponibilizeaza sume in cadrul domeniului major de interventie pentru Regiunea de Dezvoltare Vest.

In Regiunea Vest, domeniul major de interventie 3.4 “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”, este al doilea domeniu al POR 2007-2013 pentru care se suspenda depunerea de proiecte, dupa domeniul de interventie 2.1 – “Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia/ reabilitarea soselelor de centura”, inchis in data de 31 august 2009.

Textul integral al Instructiunii poate fi consultat in varianta electronica aici.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.