MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate finanteaza 16 proiecte de terapie emotionala si prin arta pentru copii

MOL Romania, Fundatia pentru Comunitate, proiecte, ONG-uri

In cadrul acestui program, 61 de organizatii non-guvernamentale au depus cereri de finantare pentru sustinerea unor programe de terapie emotionala si prin arta.

Dintre acestea, au fost declarate castigatoare 16 organizatii capabile sa dezvolte proiecte in beneficiul a peste 2800 de copii cu deficiente, cu boli cronice sau in curs de recuperare dupa afectiuni grave.

La nivel individual, micro granturile acordate au fost de maxim 20.000 RON, in forma de prefinantare, pentru proiecte ce urmeaza a fi implementate in perioada 23 noiembrie 2009 – 23 octombrie 2010.

Suma totala pusa la dispozitia acestor organizatii este de 244.853 lei, fiecare proiect fiind evaluat in functie de complexitatea si relevanta acestuia. Organizatiile provin din judetele Arad, Bacau, Cluj, Harghita, Iasi, Mures, Timis, Vaslui si Bucuresti.

“MOL Romania isi extinde platforma de responsabilitate sociala “Pot ajuta” printr-un program special, destinat copiilor cu deficiente, cu boli cronice sau in curs de recuperare. Suntem constienti ca este nevoie de un angajament pe termen lung si de actiuni concrete pentru reusita unui astfel de demers si de aceea ne-am propus sa sprijinim organizatiile non-guvernamentale cel mai bine pregatite in domeniu” – a declarat Zsolt Szalay, Country Chairman MOL Romania.

“Desi “Programul pentru Sanatatea Copiilor” a fost lansat de curand in tara noastra, interesul organizatiilor non-guvernamentale pentru acesta a depasit orice asteptare” – a declarat Árpád Gazda, presedintele Fundatiei pentru Comunitate.

“Pot ajuta? Program Pentru Sanatatea Copiilor” este un program de resonsabiliate sociala implementat de Fundatia pentru Comunitate din fondurile pus la dispozitie de MOL Romania.

Lista castigatorilor programului este afisata pe: www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.

Pentru informatii suplimentare:
Adina Ionescu
Coordonator PR MOL Romania

Mobil: 0730 277 188
E-mail: [email protected]

Sursa: MOL Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.