Functionari publici din Braila sunt instruiti intr-un program european

Braila, functionari publici, finantare, program european, FSE, PODCA

“Reforma incepe cu investitia in oameni” este titlul proiectului castigat de Prefectura Braila, care primeste finantare de la UE.

Proiectul vizeaza instruirea a 57 persoane de la Prefectura Braila, a 43 de persoane cu atributii in domeniul atragerii de fonduri europene si a 43 de persoane din unitatile administrativ-teritoriale din judetul Braila.

De la Prefectura au fost alesi inclusiv functionari de la cele doua servicii publice comunitare subordonate – Serviciul Comunitar de Evidenta si Eliberare a Pasapoartelor Simple si Serviciul Comunitar Regimul Permiselor de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Domeniile de instruire avute in vedere in acest proiect sunt managementul de proiect, managementul strategic, managementul relatiilor cu clientii si acquis comunitar si legislatie armonizata.

Proiectul beneficiaza de o finantare in valoare de 303.535 lei din Fondul Social European si face parte din programul ‘Imbunatatiri de structura si proces ale managementului ciclului de politici publice’.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.