Sapard Masura 3.5: Fonduri nerambursabile si pentru silvicultura

Prin definitivarea recenta a Fisei Masurii 3.5, silvicultorii vor putea accesa in curand fonduri Sapard pentru impadurirea terenurilor agricole, crearea de pepiniere sau constructia de drumuri.

Astfel, potrivit unor oficiali din cadrul Ministerului Agriculturii, fondurile alocate pentru aceasta masura se ridica la 150 Milioane de Euro. Totusi, pentru ca aceste fonduri sa poata fi accesate, un prim-pas il constituie acreditarea masurii in Comitetul de monitorizare.

Fondurile vor fi alocate pe cinci activitati: impaduriri pepiniere, investitii pentru imbunatatirea prelucrarii primare a lemnului si marketingului produselor forestiere, drumuri forestiere si gospodarirea padurilor.

Masura 3.5 este deschisa atat pentru persoane fizice, detinatori de terenuri cu destinatie forestiera, dar si pentru persoane juridice ce detin terenuri, unitati de cult si invatamant, forme asociative si asociatii de proprietari din domeniu sau consilii locale ale comunelor sau municipalitatilor si asociatiile acestora.

Sursa: , Ziarul Gardianul online, 17 iunie 2004

2 thoughts on “Sapard Masura 3.5: Fonduri nerambursabile si pentru silvicultura”

 1. bonculescu spune:

  buna ziua ma intereseaza accesarea fondurilor in domeniu
  detin un srl-d si efectuez impaduriri si intretinere a puietilor

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Va recomand sa luati legatura cu un consultant care sa va analizeze cazul si care sa va faca o oferta adaptata pe specificul si necesitatile dumneavoastra va rugam sa parcurgeti pasii descrisi la adresa http://cerere.finantare.ro/.

   Mult succes va dorim!

   Pe curand,
   Echipa Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.