AMCOR organizeaza evenimentul anului 2010 pentru piata de consultanta in management din Romania

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, organizeaza in perioada 18-19 martie, cel mai important eveniment al anului pentru piata de consultanta in management din Romania, ICMCI European Hub meeting.

ICMCI reprezinta structura globala de organizare a institutelor nationale din domeniul consultantei in management, prezenta in 45 de state, www.icmci.org, inclusiv in Romania, prin intermediul AMCOR.

AMCOR este singura entitate din Romania autorizata de ICMCI sa acorde titlul de CMC, Certified Management Consultant.

Titlul de CMC este cea mai importanta distinctie din cadrul profesiei. In Romania sunt in prezent 28 de consultanti certificati CMC.

In cadrul ICMCI European Hub meeting, AMCOR organizeaza doua intalniri deschise publicului: un cocktail in seara de 18 martie si o conferinta de consultanta in ziua de 19 martie.

Intalnirile vor avea loc la hotelul RadissonBlu, Calea Victoriei, nr.63-81, si vor reuni peste cincizeci de consultanti in management din cadrul ICMCI, din cadrul AMCOR, alti consultanti din Romania, precum si diversi invitati importanti pentru piata de
consultanta nationala.

Conferinta de consultanta va fi prezidata de domnul Sorin Caian, membru in Consiliul Director AMCOR si presedinte al ICMCI European Hub.

Dintre reprezentantii ICMCI, doamna Aneeta Madhok (India) presedinte si cativa dintre membrii din conducerea executiva a ICMCI – domnul Brian Ing (Marea Britanie), domnul Francesco D’Aprile (Italia) si domnul Calvert Markham (Marea Britanie), vor sustine prezentari despre proiectele si initiativele institutului, despre profesia de consultant in management si beneficiile resimtite ca urmare a detinerii certificarii CMC.

Lista consultantilor din cadrul ICMCI care vor participa la intalniri, agenda evenimentului precum si informatii suplimentare privind inscrierea, sunt disponibile pe site-ul AMCOR, www.amcor.ro.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HAU, Manager AMCOR

Telefon: +40 21 311.51.75

Email: [email protected]

Sursa: Asociatia Consultantilor in Management din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.