Proiect pentru instruirea functionarilor publici din Alba

Proiectul are un buget total eligibil de peste 873.000 de lei, la care se adauga cheltuieli neeligibile in valoare estimata de aproape 72.000 de lei, insa necesita asigurarea sumelor in avans in bugetul aplicantului.

Contributia proprie a ADR Centru la acest proiect va fi de aproape 17.500 de lei, la care se adauga cei aproximativ 72.000 de lei.

Grupul tinta al proiectului este constituit din salariati din cadrul autoritatilor administratiei publice locale sau judetene, precum si din institutiile si serviciile publice aflate sub autoritatea sau subordinea acestora din Regiunea Centru.

Beneficiarii directi ai cursurilor de instruire si perfectionare vor fi aproximativ 60 de persoane din administratia publica judeteana si aproximativ 300 de functionari publici si personal contractual din administratia publica locala a Regiunii Centru (Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu), din care cel putin 50 % din mediul rural.

In principal sunt vizati functionarii publici sau angajatii prin contract care nu au putut beneficia de cursuri de perfectionare in managementul proiectelor, politici regionale, politici publice.

De asemenea, vor fi organizate cursuri de pregatire in aplicarea legislatiei achizitiilor publice, menite sa dezvolte capacitatea personalului administratiei publice locale si judetene de a desfasura activitatile care le revin la un standard ridicat de calitate si eficienta.

ADR Centru este partener formal in acest proiect alaturi de Consiliul Judetean Alba, celelalte cinci consilii judetene fiind parteneri informali si beneficiari directi ai activitatilor de instruire si perfectionare. Proiectul va fi depus pe domeniul major de interventie 1.2, operatiunea “Module de pregatire in domenii ca achizitiile publice, limbi straine, dezvoltarea de proiecte, licitarea si managementul proiectelor etc”.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.