Liviu Dragnea acuza discriminarea primarilor PSD in legatura cu proiectele cu finantare europeana

discriminare, Liviu Dragnea, proiecte, finantare europeana, functionari

“Din Teleorman au fost depuse in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala, masura 322, peste 50 de proiecte, din care 48, declarate conforme, sunt in curs de evaluare a eligibilitatii. Surprinzator, reprezentantii centrului din Targoviste, in vizitele facute in judet, incearca sa-i determine pe primari sa renunte la proiecte, pe motiv ca le lipsesc punctele pentru componenta sociala, inexistenta, de altfel, in Ghidul solicitantului”, a spus Dragnea, intr-o conferinta de presa.

In opinia sa, se urmareste dirijarea unor astfel de fonduri catre primarii care reprezinta PD-L. “Solicit functionarilor de la Targoviste sa stopeze abuzurile si sa intre in legalitate”, a precizat secretarul general al PSD.

Liviu Dragnea a declarat ca din Teleorman, in zece ani, s-au depus prin CJ proiecte cu finantare europeana in valoare totala de aproape un miliard de euro. Potrivit sursei citate, multe dintre aceste proiecte au condus la reabilitarea infrastructurii rutiere.

Alte proiecte vizeaza sistemele de alimentare cu apa si de canalizare, reabilitarea unor spitale si scoli, achizitionarea echipamentelor specifice pentru imbunatatirea capacitatii de interventie in situatii de urgenta sau protectia mediului.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.