“Case Study Challenge 2010″ la start

Ca in fiecare an, Roland Berger Strategy Consultants organizeaza “Case Study Challenge 2010”, concursul de studii de caz dedicat studentilor.

Pe 26 si 27 martie, in cadrul celei de-a cincea editii a evenimentului, Roland Berger Strategy Consultants invita studentii de exceptie sa-si puna la incercare spiritul de echipa si abilitatile de lider.

“Case Study Challenge 2010“ va oferi participantilor o imagine reala asupra consultantei strategice si sansa de intra in programul de internship al biroului Roland Berger din Bucuresti.
Mai multe detalii gasiti
aici.

Am avut ocazia să iau legătura cu reprezentații Roland Berger Strategy Consultants România și să mă implic în informarea studenților de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași cu privire la evenimentul Case Study Challenge 2010 (și a celui din decembrie – Roland Berger Quiz 2009 – Catch a glimpse of strategy consulting!).

Mă bucur că în decembrie au fost finaliști de la Iași și sper ca și în acest weekend Iașul să se numere printre participanți și de ce nu, finaliști.

Așadar, studenți ai FEAA, urmăriți cu interes evenimentele organizate de Roland Berger Strategy Consultants România și numărați-vă printre participanți și învingători.

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.