Acordarea tichetelor suplimentate pentru programul Rabla a inceput

programul Rabla, tichete suplimentare, vouchere, Parc auto national

Numai in cursul zilei de ieri, 7 aprilie 2010, A.F.M a distribuit catre firmele colectoare de autovehicule scoase din uz peste 2000 tichete.

Judetele care au fost programate astazi sa ridice tichetele valorice de la A.F.M au fost Botosani, Suceava, Iasi si Neamt.

Programarea judetelor este facuta pentru 8 zile, ultima zi de ridicare a tichetelor fiind 16 aprilie 2010. Astfel pe 8 aprilie vor ridica voucherele reprezentantii din judetele Bacau, Braila, Bucuresti si Buzau, pe 9 aprilie urmeaza judetele Arges, Arad, Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov si Calarasi.

Saptamana urmatoare va incepe cu acordarea tichetelor pentru Caras-Severin, Cluj si Constanta iar marti, 13.04.2010, vor urma Covasna, Dambovita, Dolj, Galati si Giurgiu.

Miercuri, 14 aprilie, vor prelua tichetele colectorii din judetele Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures si Mehedinti, joi 15.04.2010 vor prelua cei din Mures, Olt, Prahova, Salaj si Satu Mare, iar vineri, 16 aprilie, vor primi cei din judetele Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea.

Colectorii care nu se prezinta pentru a ridica tichetele valorice conform acestei programari vor putea fi reprogramati incepand cu data de 19 aprilie.

Numarul tichetelor s-a repartizat pe judete in functie de numarul populatiei. La sediul A.F.M sunt prezenti, pentru a ridica tichetele valorice, in medie, 25 colectori pe zi.

Sursa: Administratia Fondului pentru Mediu

2 thoughts on “Acordarea tichetelor suplimentate pentru programul Rabla a inceput”

 1. dumitrascu spune:

  cand vin vaucherele la valcea raureni ?

  1. Finantare.ro spune:

   Voucherele sunt valabile pentru intreaga tara. Gasiti aici explicat pe larg tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia unui voucher: https://www.finantare.ro/programul-rabla-2012-innoirea-parcului-auto-national.html

   Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.