15 mentori si consultanti sunt alaturi de patru start-up-uri, timp de opt luni!

start-up, mentori, consultanti, business, antreprenori, Microsoft, startups.ro

Start&Grow este un program lansat de startups.ro impreuna cu Microsoft pentru a sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare, oferindu-le gratuit cele mai bune resurse de business.

Programul se adreseaza persoanelor care vor sa inceapa o afacere sau si-au lansat business-ul de cel mult patru – sase luni si au nevoie de ajutor pentru dezvoltarea acesteia pe termen mediu si lung.

Start-up-urile selectate au acces la un numar lunar de ore de consultanta de specialitate, resurse operationale si intalniri de networking in care primesc sfaturi legate de diverse aspecte ale afacerii lor.

Echipa Start&Grow care ii va sprijini pe antreprenori este formata din:
– Microsoft (partener principal Start&Grow, ofera software si servicii online pentru productivitatea organizatiilor);
– Gabriela Lungu, The Practice (consultanta in PR&Comunicare);
– Radu Georgescu, GECAD (mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri);
– Radu Tudorache, M Grup (mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri);
– Eusediu Margasoiu, The Network (consultanta in strategie de business);
– George Butunoiu, GB Consulting (consultanta in resurse umane);
– Mihai Stanescu, RoCoach (coaching);
– Salans (consultanta juridica);
– Kerten (acces la finantare venture capital);
– Accelera (consultanta in vanzari si marketing);
– ABC Training Consulting (consultanta in management financiar);
– R&M Audit (contabilitate);
– Hostway (hosting);
– Bucharest Hubb (entrepreneurial environment).

In functie de nevoile celor selectati, antreprenorii vor putea primi gratuit un spatiu de birou in Bucuresti, fie intr-o cladire de birouri (zona semicentrala a orasului), fie intr-o vila (centrul orasului).

“Start&Grow pleaca de la premisa ca se pot incepe afaceri si pe timp de criza si demonstreaza ca si start-up-urile pot avea acces la cele mai bune servicii si produse din piata. Partenerii acestui program nu sunt doar lideri in domeniile lor de activitate, ci oameni de afaceri si firme cu deschidere spre mediul antreprenorial, care ii pot intelege si ajuta pe cei aflati la inceput de drum”, spune Cristina Alexandru, Project Manager startups.ro.

“Ne-am angajat cu entuziasm si hotarire sa sustinem, ca partener principal, programul Start&Grow. Este rodul colaborarii incepute in 2008 cu startups.ro in momentul lansarii BizSpark pentru start-up-uri software. De astazi, dezvoltam acest parteneriat pentru a pune in valoare programele si serviciile Microsoft pentru antreprenori din toate domeniile, cum sunt Microsoft Online Services pentru productivitatea organizatiilor si European Union Grant Advisor pentru granturi si solutii de finantare pentru afaceri”, spune Todi Pruteanu, Platform Strategy Manager la Microsoft Romania.

Start&Grow este un proiect lansat in parteneriat de Microsoft Romania si startups.ro, primul site de antreprenoriat din tara care are la baza continut propriu, realizat in stil jurnalistic, special pentru acest target.

Despre startups.ro
startups.ro este un proiect independent de publishing lansat la inceputul anului 2008 si destinat celor care vor sa inceapa o afacere, dar si antreprenorilor care au propria companie si vor sa o dezvolte in continuare.

Despre Microsoft
Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul.

Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu:

Oana Caltea
Coordonator comunicare
startups.ro
Mobil: 0727.480.864
Telefon: 0314.278.192
[email protected]

Sursa: Start&Grow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.