Licitatie pentru consultanta la drumul Iasi – Botosani

Consiliul Judetean (CJ) pregateste terenul pentru reabilitarea drumului judetean care leaga judetele Iasi si Botosani. Autoritatile locale inca nu au desemnat constructorul care se va ocupa de reabilitare, licitatia organizata de CJ fiind contestata la Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor.

La sediul CJ a avut loc deschiderea ofertelor pentru managementul acestui proiect. Costurile estimate pentru contractarea serviciilor de consultanta, care presupun printre altele rapoartele de progres si receptiile partiale, erau de aproape 140.000 de lei fara TVA.

Licitatia nu a avut decit un singur participant, potrivit reprezentantilor CJ desemnarea acestuia drept cistigator al licitatiei fiind o simpla formalitate.

“A fost o singura oferta, de la SC Konsent SRL Iasi, care a venit cu un pret de 110.000 lei fara TVA. Acum trebuie sa verificam daca documentatia depusa este in concordanta cu cerintele din caietul de sarcini, dar nu cred sa fie probleme”, a declarat vicepresedintele CJ Constantin Adascalitei.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.