TotalSoft lanseaza cursuri profesionale de analiza de business confom metodologiilor internationale

total_soft.jpgTotalSoft, producatorul roman de software, parte a grupului Global
Finance, anunta lansarea programelor profesionale de training destinate
acumularii cunostintelor si dezvoltarii abilitatilor necesare unui
analist de business, conform standardelor internationale IREB.
Cursurile se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice care
doresc sa-si dezvolte abilitatile de a utiliza metodologii specifice
gestiunii cerintelor de business, conform standardelor practicate la
nivel international.

Este dovedit faptul ca, documentarea cerintelor de business reprezinta primul pas in optimizarea proceselor oricarei companii, aceasta fiind etapa care decide succesul sau esecul initiativelor ce se pot transforma in proiecte valoroase.

Prin parteneriatul cu IREB, institutia care supervizeaza activitatea de certificare a business analistilor din Germaina, Elvetia, Austria, U.K., U.S.A, Israel, India sau Olanda, TotalSoft vine in intampinarea unei nevoi stringente in piata, cursuri autorizate si recunoscute international in analiza de business.

TotalSoft este de altfel prima companie din Europa de Est atestata pentru furnizarea serviciilor de training a business analistilor in schema de certificare IREB. Prin intermediul cursurilor, companiile  au acces direct la modalitatile de documentare eficienta, clara si concisa, privind cerintele de business, in vederea imbunatatirii proceselor existente, implementarii noilor procese de business,  introducerii de noi aplicatii-suport, fara a mai fi nevoie sa apeleze la companii de consultanta.

Cursurile TotalSoft echivaleaza cu 2 ani de experienta efectiva in analiza business si sunt sustinute de experti internationali care actioneaza in sfera managementului cerintelor de business, industriale, din domeniul cercetarii si al educatiei.

Certificarea obtinuta de cei care vor urma cursurile este valabila la nivel international.

Pentru detalii privind programul centrului de training va rugam sa accesati: http://ireb.totalsoft.ro/

Persoana de contact: Suzana Badea ([email protected] ; 0744.89.86.20)

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.