Investitii de 11,2 milioane de lei pentru ambulatoriul de la Spitalul Judetean

Galati, proiect, investitii, ambulatoriu, POR, modernizare, finantare

Desi consilierii judeteni au decis inca din urma cu an sa aplice pentru obtinerea finantarii, pentru ca banii sa ajunga la Galati era necesar sa se aprobe o noua contributie din partea Consiliului Judetului (CJ). Astfel, a fost aprobata modificarea bugetului proiectului prin reincadrarea sumei de 3.361 lei din valoarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a obiectivului de investitii propus la capitolul de cheltuieli neeligibile.

Bugetul total al proiectului – cheltuieli eligibile si cheltuieli neeligibile – este de 11.276.073,07 lei, din care costurile totale eligibile sunt 9.485.712,32 lei si valoarea grant-ului este de 9.295.712,32 lei. Cofinantarea aferenta costurilor eligibile este de 190.000 lei, reprezentand 2% din totalul cheltuielilor eligibile ale proiectului.

Investitia face parte din Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 „imbunatatirea infrastructurii sociale”, iar proiectul depus de CJ se numeste “Modernizare, extindere si dotare ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Clinic “Sf. Apostol Andrei”.

Proiectul vizeaza imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite in cadrul ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Apostol Andrei” prin executia unor lucrari de modernizare si extindere precum si prin achizitionarea unor dotari de specialitate (aparatura medicala si mobilier specific) pentru toate cabinetele de specialitate ce functioneaza in cadrul acestei institutii medicale.

Durata de realizare a proiectului este de 24 luni.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.