CJ Caras-Severin asigura cofinantarea proiectelor

CJ Caras-Severin, program IPA, cofinantare, proiecte, investitie

Proiectul este realizat cu contributia financiara nerambursabila din partea Uniunii Europene, prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia.

“Realizarea investitiei va determina cresterea calitatii vietii populatiei in zona transfrontaliera, ca rezultat direct al dezvoltarii economice si sociale, prin imbunatatirea facilitatilor de transport inter-modal transfrontalier, prin veniturile generate din stimularea turismului si prin crearea de noi locuri de munca”, a declarat presedintele judetului Caras-Severin, Sorin Frunzaverde.

Consilierii judeteni au aprobat astfel contributia proprie a forului executiv din Caras-Severin, in valoare de aproape 20.000, ceea ce reprezinta 2% din buget, la care se adauga si 14.000 de euro, costuri neeligibile.

Valoarea totala eligibila a proiectului “Cresterea gradului de mobilitate, in vederea dezvoltarii schimburilor economice si turistice, in zona transfrontaliera Pojejena – Kladovo” se ridica la peste un milion euro.

Mai exact, 85% din total va fi asigurat de catre Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia, 13% de catre Fondul National – Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, iar 2% de catre Consiliul Judetean

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.