Pregatiri pentru proiectul Golia II

Golia, licitatie, POR, finantare europeana, documentatie, contract

Finantarea ar urma sa fie obtinuta pe baza unui parteneriat intre Primarie si Consiliul Judetean. “Acum a fost organizata licitatia pentru realizarea documentatiei. A depus oferta firma Avensa Consulting cu suma de 63.000 lei, fara TVA”, a declarat Cosmin Coman, seful Directiei Dezvoltare si Proiecte Europene din cadrul Primariei.

Astfel, municipalitatea va plati realizarea documentatiei necesare pentru reabilitarea strazii George Enescu, pentru realizarea iluminatului arhitectural al zidurilor manastirii, dar si pentru reabilitarea toaletelor publice din Tirgu Cucu.

Pe de alta parte, Consiliul Judetean ar trebui sa realizeze documentatia necesara pentru refacerea picturii murale interioare. Ambele documentatii urmeaza sa fie gestionate unitar si depuse spre finantare pe axa I din Programul Operational Regional, unde Iasul este pol de crestere.

In cazul in care va fi declarata cistigatoare, firma Avensa Consulting va trebui sa finalizeze documentatia in termen de maximum doua luni de la semnarea contractului.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.