Licitatia pentru Ciric a fost contestata de doua ori

Licitatia pentru modernizarea bazei de agre­ment de la Ciric poate continua. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins doua contestatii depuse de firma Fene Grup. Una din contestatii nu a fost depusa in termenul stabilit de lege, iar a doua a fost con­siderata nefondata.

“Contestatiile au vizat cai­etul de sarcini de la licitatie si au fost respinse. De aceea, vom continua procesul de evaluare a ofertelor depuse. Intilnirea comisiei de evalu­are s-a aminat de marti, pentru miercuri”, a declarat Cosmin Coman, seful Directiei Dezvoltare si Proiecte Europene din cadrul Primariei.

La licitatia organizata de municipali­tate in luna august au depus oferte mai multe societati. Astfel, patru oferte au venit din partea unor asociatii de firme.

Comisia organizata la nivelul Primariei trebuie sa analizeze documen­tatii depuse de firmele Iasicon impreuna cu Acomin si Leitner, Conest impreuna cu Euroconstruct Grup, Romprest Service cu Eurorom Construct Invest, Ted Construct cu Impex Amicii, Ischia si Stat T&D, Porr Tcchnobau und Umwelt Actiengellschaft.

Firma declarata cistigatoarc la licitatia de 35 milioane lei va trebui sa defriseze si 3,3 hectare de padure. in schimb, municipalitatea a demarat deja studii pentru a impaduri o suprafata de 10 hectare situata in zona CA. Rosetti.

Lucrarile de la Ciric ar trebui sa fie realizate in urmatorii doi ani. Investitiile presupun modernizarea aleilor, amenajarea de plaje, piscine, terenuri de sport, un telescaun, teren de minigolf, zid de escalada, debarcader. Proiectul beneficiaza de finantare europeana prin Programul Operational Regional.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.