Bani mai putini pentru dezvoltarea locala in Teleorman

Teleorman, finantare, buget, diminuare, cofinantare, sume, TVA

Vicepresedintele CJ Teleorman, Eugen Vlad, a precizat ca hotararea luata de consilieri este urmarea rectificarii bugetului de stat, care a condus la scaderea sumelor defalcate din TVA pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si a proiectelor de infrastructura ce necesita cofinantare locala.

De asemenea, in aceleasi conditii bugetul propriu al CJ pe acest an s-a redus cu 876.000 de lei din sumele defalcate din TVA pentru finantarea cheltuielilor privind drumurile judetene si locale.

In sedinta CJ s-a aprobat si diminuarea bugetelor celor zece institutii publice de subordonare judeteana cu sume cuprinse intre 32.000 si 1,2 milioane de lei, dupa ce s-au redus, prin acte normative, drepturile salariale si cheltuielile cu bunurile si serviciile. O singura suplimentare au aprobat consilierii judeteni din Teleorman, suma de 964.000 de lei defalcata din TVA fiind inclusa, pe unitati teritorial-administrative, in programul privind acordarea de produse lactate, de panificatie si mere in unitati de invatamant, care a fost aprobat la sfarsitul lunii iulie.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.