Mediul de afaceri din Calarasi, sprijinit prin fonduri Regio!

Calarasi, contract, finantare, REGIO, fonduri nerambursabile

SC SOFTSENSE SRL va primi asistenta financiara Regio din cadrul Axei prioritare 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintre-prinderilor” pentru proiectul “Igiena si confort, necesitate zilnica”.

Acesta este cel de-al doilea contract ce se semneaza dupa aparitia noului ghid de finantare (iulie 2010), ce prevede eliminarea contributiei minime a solicitantului de 30% la valoarea eligibila a proiectului (astfel valoarea finantarii nerambursabile solicitate poate reprezenta pana la 100% din valoarea eligibila a proiectului).

Valoarea totala a proiectului este de 691.201,11 lei, din care valoarea totala eligibila este de 557.420,25 lei (finantare nerambursabila din FEDR), iar valoarea totala neeligibila, inclusiv TVA aferent valorii totale a proiectului, este de 133.780,86 lei. Durata de implementare este de opt luni.

Obiectivul general al proiectului este coresterea competitiviatii firmei SOFTSENSE SRL Calarasi pe piata consumabilelor igienico-sanitare, prin achizitionarea unei linii tehnologice performante de procesare a hartiei.

Prin implementarea acestui proiect se urmareste cresterea productiei medii lunare de la 50 pana la 150 de tone, incepand cu al treilea an de operare-intretinere, precum si cresterea calitatii produselor fabricate si diversificarea acestora, dupa punerea in functiune a noii linii tehnologice.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.