Scolile Lorantffy Zsuzsanna si Avram Iancu vor fi renovate cu bani europeni

scoli, Lorantffy Zsuzsanna, Avram Iancu, POR, renovare, finantare

Potrivit unui comunicat al Primariei Oradea, pentru reabilitarea Liceului “Lorantffy Zsuzsanna” au fost depuse 10 oferte, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

“A fost desemnata castigatoare firma Abed Nego Com, valoarea ofertei adjudecate fiind de 2.298.626 lei, fara TVA. Termenul de executie a lucrarilor este 4 mai 2012”, se arata in document.

Pentru renovarea scolii “Avram Iancu” din Oradea, au fost depuse 12 oferte. Oferta cu pre?ul cel mai mic a fost depusa de firma Eurociv Cons. Firma urmeaza sa renoveze scoala cu 3.001.602 lei, fara TVA. Termenul de executie a lucrarilor este tot 4 mai 2012.

“Sursele de finantare provin din fonduri nerambursabile, in urma unor proiecte depuse spre finantare prin Programul Operational Regional-Axa prioritara 3, “Imbunatatirea infrastructurii sociale”, pe domeniul major de interventie 3.4, care prevede reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formarea profesionala continua”, se arata in comunicatul Primariei Oradea.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.