Fonduri pentru achizitionarea de aplicatii software pentru sectorul public!

Programul E-public, solutii IT, documente, tehnici, aplicatii software

Programul e-Public vine in sprijinul tuturor unitatilor administrative care, in concordanta cu tendintele actuale de eficientizare a relatiilor cu clientii, doresc rationalizarea fluxului activitatilor birotice, prin oferirea de ajutor in implementarea si utilizarea unor sisteme hardware si software specifice.

Scopul declarat al acestei initiative este de a forma cat mai multe unitati administrative moderne care, pe langa eficientizarea propriului flux de lucru, vor putea oferi satisfactie crescuta clientilor. Nu in ultimul rand, aceste institutii vor indeplini un rol important in informarea si initierea celorlalti operatori din domeniu.

Agentii din sectorul public acorda o atentie sporita asigurarii unui cadru informatic stabil pentru sustinerea activitatii de furnizare a serviciilor publice, cu accent deosebit pe digitalizarea documentelor, pe posibilitatea de cautare rapida si precisa in documentele electronice, respectiv pe adaptarea la normele legale in vigoarea cu privire la utilizarea programelor informatice de gestiune a documentelor in cadrul institutiilor publice.

Programul e-Public ofera solutii europene pentru o administratie publica europeana.

Documente:
Fisa programului

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.