204 Milioane Euro fonduri SAPARD

204 Milioane Euro fonduri SAPARD Persoanele interesate sa demareze sau dezvolte afaceri in agricultura pot accesa, in 2005, fonduri SAPARD in valoare de 204 milioane de euro. Pe langa finantarile primite anul trecut ce vizau investitiile din industria limentara, exploatatiile agricole, cresterea animalelor, turismul rural, cresterea melcilor, acvacultura, cultivarea ciupercilor, de anul acesta beneficiaza de fonduri nerambursabile si imbunatatirea pregatirii profesionale.

In cursul acestei luni, Comisia Europeana va acredita patru noi masuri, printre care cea referitoare la silvicultura.Cei mai multi bani sunt in continuare disponibili pentru investitiile in abatoare sau fabrici pentru mezeluri, industria laptelui si cea a vinului.

Afacerile din agricultura beneficiaza in acest an de finantari nerambursabile de 204 milioane euro, care reprezinta alocatia financiara pentru anul 2001. Pentru suma de 130 de milioane de euro s-au depus deja cereri si au fost efectuate plati in valoare de 70-75 de milioane de euro.

Sursa: Evenimentul Zilei online 17 ianuarie 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.