BCR lanseaza un Pachet de produse si servicii destinat clientilor Micro – Contul Antreprenor

BCR, pachet, produse, clienti micro, Cont ANTREPRENOR BCR

Prin Contul ANTREPRENOR BCR clientii au posibilitatea sa beneficieze de o serie de produse si servicii GRATUITE (in functie de caracteristicile Pachetului detinut), precum: cont curent in lei si EUR, Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR (Alo 24 Banking si Click 24 Banking), card de debit in lei, un numar de retrageri de la ATM-urile BCR, un numar de transferuri intra/interbancare*, card de credit in lei, comisioane speciale la acordarea creditelor, acces la un portal de promovare a afacerilor (www.doingbusiness.ro), reducere la pretul de achizitie al Pachetului de semnatura electronica, s.a..

“BCR este liderul sistemului bancar pe acest segment de clienti cu o cota de piata de circa 51%. BCR sprijina astfel afacerile mici, fiind constienti ca intreprinderile din acest segment reprezinta motorul economiei. Oferim clientilor nostrii, pe langa solutii operationale complete si solutii de finantare avantajoase si usor de obtinut cum este overdraftul – produs recent lansat. Oferim clientilor, totodata, suport printr-o echipa special dedicata in gasirea celor mai bune solutii de finantare/economisire/tranzactionare dar si de reesalonare/restructurare a creditelor detinute”, a declarat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din cadrul BCR.

BCR ofera Pachetul ANTREPRENOR BCR in 3 variante – Plus, Premium si Activ. Componentele de baza oferite GRATUIT, incluse in toate cele trei variante sunt: Cont curent in lei, Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative, Card de debit in lei, Asigurare complexa pentru detinatorul de card BCR VISA Business Electron.

ANTREPRENOR BCR Plus contine suplimentar componentelor de baza un numar limitat de Operatiuni (plati/incasari).

ANTREPRENOR BCR Premium si ACTIV contin doua beneficii nonbancare unice oferite in piata, respectiv Abonament GRATUIT la platforma de business dedicata Antreprenorilor – un portal de promovare a afacerilor (www.doingbusiness.ro) si Pachetul de semnatura electronica – pentru care clientii beneficiaza de o reducere de 23% din pretul standard.

ANTREPRENOR BCR Premium este oferit GRATUIT – respectiv cu comision lunar ZERO de administrare a Pachetului clientilor care mentin un sold mediu lunar pe contul curent de minim 15.000 lei**.

ANTREPRENOR BCR Activ ofera suplimentar un numar NELIMITAT de plati si incasari GRATUITE.

De asemenea, BCR ofera incepand cu luna aceasta clientilor microintreprinderi cu rulaje importante posibilitatea obtinerii unui descoperit de cont fara garantii materiale, fara analiza economico-financiara si cu documentatie redusa pentru o perioada de creditare de 12 luni ce poate fi prelungita cu pana la 5 ani prin prelungire automata.

* Gratuitatea la plati interbancare nu se aplica si pentru comisionul BNR
** in caz contrar comisionul lunar de administrare este de 90 lei

Sursa: Banca Comerciala Romana (BCR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.