Fonduri Regio nerambursabile pentru dezvoltarea turismului!

ADR Sud Muntenia, finantare nerambursabila, proiect, contract

Beneficiarul finantarii nerambursabile este Societatea Comerciala ALPA SRL ce va primi asistenta financiara din fonduri europene pentru proiectul “Extinderea pensiunii Marald, amenajarea unei parcari, bransamente utilitati, ziduri de sprijin, imprejmuite teren, in statiunea Sinaia, judetul Prahova“.

Bugetul total al proiectului este de 4.499.257,58 lei, din care: valoarea totala eligibila este de 3.215.964,70 lei, valoarea eligibila nerambursabila din FEDR este de 2.251.175,29 lei, cofinantarea eligibila a beneficiarului este de 964.789,41 lei, restul reprezentand cheltuieli neeligibile si TVA. Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni.

Obiectivul general al proiectului consta in extinderea pensiunii Marald, precum si a utilitatilor conexe prin constructia unui corp anexa dezvoltat pe intaltimea D+P+E+M, ce va fi legat structural de corpul existent printr-un culoar la nivelul parterului si a carui functionare este dependenta de cladirea existenta.

Finantarea atrasa prin Regio va asigura:
– extinderea capacitatii de cazare cu 18 locuri a pensiunii Marald;
– imbunatatirea calitatii serviciilor turistice prin cresterea nivelului de clasificare de la 3 la 4 stele si oferirea de servicii conexe;
– promovarea si realizarea de servicii de agrement pe langa cele de cazare.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.